A kiskunfélegyházi Göllesz Viktor Általános Iskola kirándulása Kecskeméten

Home / A kiskunfélegyházi Göllesz Viktor Általános Iskola kirándulása Kecskeméten

Június 9-én a 8. osztály Kecskeméten kirándult. Ezen a szép, napsütötte, szerdai napon ellátogattunk a megyeszékhelyünkre, Kecskemétre.

A város nevezeteségeit és történelmi helyeit fedeztünk fel. A déli órákban már nagyon elfáradtunk és megéheztünk. Nagy volt a gyerekek öröme, amikor elmondtuk nekik, hogy a Malomban, a McDonald’s-ban várnak minket az ebéddel. Jó hangulatban és jó étvággyal elfogyasztottuk a menüt a bevásárlóközpont teraszán. A gyerekek érdeklődő kérdésére elmeséltem, hogy ki áll a meglepetés hátterében, és mivel foglalkozik a Szenteste Alapítvány. A finom ebédet a Szenteste Alapítvány kuratóriumi tagja, Héjja János – aki a McDonald’s étterem tulajdonosa – adományozta a szegény, nehézsorsú gyerekeknek.

Az alapítvány évek óta szebbé és színesebbé varázsolja iskolánk kirándulásait. Többször volt alkalmunk a McDonald’s lakoma mellett filmet nézni a Malom Moziban. E programot is az alapítvány támogatásával sikerült megvalósítani.

Iskolánk diákjai hátrányos helyzetű gyerekek. Az ilyen csodálatos rendezvények csakis a Szenteste Alapítvány segítségével valósulhatnak meg. A kirándulásunkat immáron hatodik alkalommal támogatták.

Köszönöttel,

a 8. osztály tanulói és a tanárnők – Dr. Pesír Irén és Irena Leśnikowska-Harangi