Hogyan segíthet?

Home / Hogyan segíthet?

KÉRJÜK, TÁMOGASSA ÖN IS A SZENTESTE ALAPÍTVÁNYT!

A SZENTESTE ALAPÍTÁNY működését legnagyobbrészt azokból a támogatásokból finanszírozza, amiket az ALAPÍTVÁNY céljaival egyetértő, azokat támogató cégek, intézmények és magánszemélyek biztosítanak. Szeretnénk, ha alapítványunk céljainak megvalósításához elnyernénk az Ön támogatását is annak érdekében, hogy jobb eredményeket érhessünk el a szociálisan rászorulók ellátásában.

Az Alapítvány anyagi támogatása többféleképpen történhet:

I. A személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával
A személyi jövedelemadózásról rendelkező törvények lehetőséget adnak arra, hogy az adózó éves személyi jövedelemadója 1%-ának közcélú felhasználásáról rendelkezzen.
A törvény előírásainak a Bölcső Alapítvány megfelel. Miután tevékenységünket honlapunkról alaposan megismerte, kérjük, hogy személyi jövedelemadója 1%-át Ön is a Szenteste Alapítvány javára ajánlja fel!
Felajánlásáról a személyi jövedelemadó bevallással egyidejűleg rendelkezhet, a következő módon:
1.) Amennyiben személyi jövedelemadóját önbevallással állapítja meg, úgy az adóbevallási csomagban kell elhelyeznie egy lezárt postai szabvány borítékot. A borítékon fel kell tüntetnie a saját nevét, a lakcímét és az adóazonosító jelét. A borítékban kell elhelyeznie azt a rendelkező nyilatkozatot, melyben az alapítvány adószámát és nevét lehet megjelölni a következők szerint:

Adószám: 18347982-1-03
Kedvezményezett neve: Szenteste Alapítvány

2.) Amennyiben a személyi jövedelemadóját a munkáltatója állapítja meg, úgy legkésőbb az adótörvényben meghatározott időpontig a munkáltatónak adhatja át a rendelkező nyilatkozatot az előző pontban leírtak szerint elkészített zárt borítékban, s azt a munkáltató továbbítja az adóhatóságnak.

II. Eseti befizetéssel, átutalással
A Szenteste Alapítvány közhasznú alapítványként tevékenykedik, ezért a befolyó támogatásokról adóigazolást állítunk ki, amely a támogatásként folyósított összeg adóalapból történő levonását (cégeknél költségként való elszámolását) biztosítja. Ez történhet befizetéssel a számlaszámunkra, átutalással vagy rózsaszín – postán kapható – csekken.

Bankszámlaszám:
50800128-15400217

III. Egyéb módon

Természetesen az alapítvány munkájának segítése sok más módon is lehetséges: ruházati cikkek, ajándékok, játékok, élelmiszerek és még sok más, a támogatók lehetőségeiből adódó (előre nem tervezhető) támogatási forma képzelhető el.
Minden nyilvános megjelenés, ahol munkánkat, céljainkat ismertethetjük, jótékony hatással van a munkánkra. Kérjük, bármilyen ötlete van, amivel úgy érzi, hatékonyan hozzá tud járulni munkánk sikeréhez, lépjen velünk kapcsolatba!

Szíves támogatását köszöni a Szenteste Alapítvány nevében:
Bárkányi Ernő,, a kuratórium elnöke